Navigácia

  • Informatická súťaž iBobor 2024

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Informatická súťaž iBobor 2024.

  • Vsetkovedko 2024

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vsetkovedko 2024.

  • Výtvarná súťaž: Vianočná pohľadnica 2023

    Žiaci 3. ročníka Matej Kravský a Matúš Kubala získali tento rok čestné uznanie vo výtvarnej súťaží Vianočná pohľadnica.  Oravské kultúrne stredisko tento rok zorganizovalo už 20. ročník tejto medzinárodnej výtvarnej súťaže pre deti a porotcovia ocenili aj práce našich dvoch žiakov. Tešíme sa z ich úspechov a prajeme veľa kreativity a nápadov aj pri iných činnostiach.

  • Naše prvé GIF-ko

    Žiaci 2. - 4. ročníka na hodinách Informatiky pomocou programu na tvorbu animácií vytvorili niekoľko zaujímavých pohyblivých obrázkov. 

  • Jasličková slávnosť 2024

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Jasličková slávnosť 2024.

  • Veselé Vianoce 2023🎄☃️

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Veselé Vianoce 2023🎄☃️.

  • Mikuláš 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Mikuláš 2023.

  • Lego robotika

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Lego robotika.

  • Dočkali sme sa ❄️❄️❄️

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Dočkali sme sa ❄️❄️❄️.

  • Bubnovačka 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Bubnovačka 2023.

    Bubnovačka 2023- 10. ročník akcie s názvom „Bubnujeme, aby bolo detí lepšie počuť“, ktorá má aj tento rok 20. novembra 2023 symbolicky upozorniť na dôležitosť ochrany detí pred násilím a podporiť v spoločnosti tému včasnej prevencie. O 11:00 sme si v našej telocvični spoločne pripomenuli, že Hlas detí je dôležitý!

  • Jazykový WocaBee šampionát 2023 - krajské kolo

    SKVELÝ ÚSPECH v krajskom kole Jazykového WocaBee šampionátu!

    Naša trieda 4. ročník 2023/2024 sa zapojila do piateho ročníka inovatívnej súťaže pre školy s názvom Jazykový WocaBee šampionát.Súťaž prebieha pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a súťaží sa online v aplikácii na učenie slovíčok - WocaBee (čít. "vokebí").Trieda 4. ročník 2023/2024 sa v rámci nášho kraja (Dolný Kubín) umiestnila na vynikajúcom 2. mieste, vďaka čomu postúpila do celoslovenského kola. Žiaci dosiahli tento skvelý výsledok v celkovej konkurencii 628 tried nášho kraja, ktoré sa do súťaže zapojili.Tento týždeň od 22. do 23.11.2023 nás budu žiaci reprezentovať v celoslovenskom finále,v ktorom môžeme získať ďalšie ceny a príspevok na modernizáciu škôl v hodnote 6 000 €.Súťaž vyvrcholí medzinárodným finále, v ktorom sa stretnú tie najlepšie triedy z 8 krajín!

    Žiaci sa v aplikácii učia novú slovnú zásobu vrátane výslovnosti moderným a veľmi efektívnym spôsobom.V súťaži sa hodnotí usilovnosť žiakov v učení cudzích jazykov, meraná počtom bodov získaných za precvičovanie slovíčok.Čím viac žiaci precvičujú, tým viac bodov (za správne odpovede) získajú a viac sa aj naučia.

    Každý žiak našej triedy 4. ročník 2023/2024 získal počas krajského kola denne v priemere 5734 WocaPoints bodov, čo sa rovná približne 3822 správnym odpovediam pri precvičovaní (taktiež denne).Každý žiak triedy sa naučil počas šampionátu v priemere 1471 nových slovíčok!

    Triedy v šampionáte súťažia ako tím, takže v jazykoch sa zlepšujú skutočne všetci žiaci a slovíčka sa naučia vrátane správnej výslovnosti.Aplikácia WocaBee navyše pracuje s každým žiakom individuálne za pomoci umelej inteligencie a žiaci si ju môžu spustiť na mobile, tablete či počítači.Všetky informácie o súťaži, ako aj jej priebežné výsledky sú k dispozícii na:

    www.wocabee.app/sutaz

    Tou najdôležitejšou výhrou však bude zlepšenie jazykových vedomostí našich žiakov a ich motivácia k učeniu jazykov, ktoré sú v dnešnej dobe mimoriadne dôležité.Sme veľmi radi, že na našej škole dávame priestor moderným technológiám a učíme cudzie jazyky inovatívnym spôsobom, ktorý žiakov baví a prináša im skutočné výsledky!Držíme im v celoslovenskom finále palce!

  • Jazykový WocaBee šampionát - okresné kolo

    Uspeli sme v okresnom kole Jazykového WocaBee šampionátu!

    Naša trieda 4. ročník 2023/2024 sa zapojila do piateho ročníka inovatívnej súťaže pre školy s názvom Jazykový WocaBee šampionát.Súťaž prebieha pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a súťaží sa online v aplikácii na učenie slovíčok - WocaBee (čít. "vokebí").Trieda 4. ročník 2023/2024 sa v rámci okresu Dolný Kubín umiestnila na vynikajúcom 1. mieste, vďaka čomu získala ceny a postúpila do krajského kola.To prebieha práve v týchto dňoch, kedy žiaci súťažia o postup do celoslovenského kola súťaže,v ktorom môžeme získať ďalšie ceny a príspevok na modernizáciu škôl v hodnote 6 000 €.Súťaž vyvrcholí medzinárodným finále, v ktorom sa stretnú tie najlepšie triedy z 8 krajín!

    Žiaci sa v aplikácii učia novú slovnú zásobu vrátane výslovnosti moderným a veľmi efektívnym spôsobom.V súťaži sa hodnotí usilovnosť žiakov v učení cudzích jazykov, meraná počtom bodov získaných za precvičovanie slovíčok.Čím viac žiaci precvičujú, tým viac bodov (za správne odpovede) získajú a viac sa aj naučia.Každý žiak našej triedy 4. ročník 2023/2024 získal počas okresného kola denne v priemere 2687 WocaPoints bodov, čo sa rovná približne 1791 správnym odpovediam pri precvičovaní.Triedy v šampionáte súťažia ako tím, takže v jazykoch sa zlepšujú skutočne všetci žiaci a slovíčka sa naučia vrátane správnej výslovnosti.Aplikácia WocaBee navyše pracuje s každým žiakom individuálne za pomoci umelej inteligencie a žiaci si ju môžu spustiť na mobile, tablete či počítači.Všetky informácie o súťaži, ako aj jej priebežné výsledky sú k dispozícii na:

    www.wocabee.app/sutaz

    Tou najdôležitejšou výhrou však bude zlepšenie jazykových vedomostí našich žiakov a ich motivácia k učeniu jazykov, ktoré sú v dnešnej dobe mimoriadne dôležité.Sme veľmi radi, že na našej škole dávame priestor moderným technológiám a učíme cudzie jazyky inovatívnym spôsobom, ktorý žiakov baví a prináša im skutočné výsledky!Držíme im v súťaži palce!

  • Informatická súťaž iBobor

    V týždni od 6.11. do 10.11.2023 sa uskutočnila celoslovenská informatická súťaž iBobor. Hlavným cieľom súťaže je podporiť záujem o informačné a komunikačné technológie u všetkých žiakov. Zároveň súťaž podporuje u žiakov čítanie s porozumením, kreatívnosť a logické myslenie. Žiaci 2. až 4. ročníka súťažili počas vyučovania v dvoch kategóriách – Drobec, Bobrík. Úspešnými riešiteľmi sa stali 5 žiaci z našej školy. 
    Srdečne blahoželáme a želáme veľa ďalších úspechov. 
  • Deň jablka

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň jablka .

  • Vystúpenie pre starých rodičov

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vystúpenie pre starých rodičov .

  • Milión detí sa modlí ruženec

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Milión detí sa modlí ruženec .

  • OKTÓBER - Mesiac úcty k starším

  • Výtvarná výchova v prírode

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Výtvarná výchova v prírode .

  • Výzva na Európsky deň jazykov

    Dňa 26.9.2023 (zajtra) si pripomíname Európsky deň jazykov. Zapoj sa do našej výzvy a obleč si niečo s nápisom v slovenskom alebo inom cudzom jazyku. Zisti, čo nápis na tvojom oblečení znamená.

  • Turistická vychádzka na Kozí hrb

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Turistická vychádzka na Kozí hrb .

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Krivá
    Krivá č. 136
  • 043 5894301

Fotogaléria